رفتن به محتوای اصلی

مرکز مشاوره خانه مهر

سبک زندگی ایرانی اسلامی:
در مورد مراکز مشاوره خانه مهر چه می دانید؟
خانه مهر

مردم به روانشناسان و مشاورانی مراجعه کنند که قابل اعتماد هستند، در امر تحصیل فرزندان، در امر رفتارهای خانوادگی، در امر مناسبات زن و شوهر با یکدیگر و مشکلات دیگری که برایشان وجود دارد. این ها را با او مطرح کنند و حل آنها را فرا بگیرند. ما امیدواریم که این پیام ما و این حرف به گوش عموم مردم برسد و این نیاز را احساس کنند.(مقام معظم رهبری-در دیدار با شورای مرکزی روانشناسان 1392/2/19)

با توجه به رصد داده ها و آمارهای موجود کشور درحوزه های مختلف مرتبط با خانواده از قبیل: ازدواج، طلاق، فرزندآوری، استحکام درونی ، سبک زندگی و نیاز به قرار گرفتن در کنار خانواده ها برای کمک به افزایش تاب آوری و کاهش ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی مرتبط به خانواده با کمک مشاوران امین، نسبت به گذشته بیشتر احساس می شود.

به همین منظور و بر اساس ضرورت کاهش این ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی و بر اساس تدابیر مسئولین سازمان بسیج مستضعفین، ایجاد و راه اندازی این تکلیف بر عهده معاونت اجتماعی محول شده است.

طرح مرکز مشاوره خانواده مهر به دنبال ایجاد یک جریان سازی مشاوره صحیح اسلامی و دین پایه می باشد تا با شناسایی، توانمند سازی و شبکه سازی از بین روانشناسان و مشاوران متخصص، ضمن تسهیل ارائه خدمات مشاوره ای به افراد و خانواده تلاش نماید تا در جهت کاهش آسیب های اجتماعی گام های موثری بردارد.

عرصه های فعالیت مراکزمشاوره خانواده مهر:

1-ازدواج:

برگزاری دوره، گارگاه و نشست  قبل، حین و بعد از ازدواج بکارگیری واسطین خیر- کفویابی

1/1-تسهیل گری ازدواج:

پشتیبانی مادی و معنوی زوج های جوان در جهت ازدواج آسان( برگزاری جشن ازدواج گروهی سالن های سپاه و...)- تامین جهیزیه چابک بر مبنای 3 گروه با قیمت تمام شده نیم بهاء معسرین

2/1-کفویابی:

همسان یابی و به گزینی و همیاری واسطین در فرایند و امر ازدواج

3/1-واسطه گری:

بکارگیری گروه های واسطه گری خیر در موضوع ازدواج

2-طلاق:

بکارگیری گروه های حکمیت طلاق

3-اعتیاد:

مشاوره و ارجاع به کمپ های ماده 16 و 15 طرف قرارداد با معاونت های اجتماعی سپاه های استانی  استفاده از روش درمان دین پایه(معنویت مداری)

4-صیانت و مددکاری اجتماعی:

استفاده از گروه های خیرین و مردم نهاد و... در حمایت از خانواده های آسیب دیده

 

شرح وظايف مرکزمشاوره خانواده مهر

1- ارائه مشاوره و خدمات اجتماعی مرتبط در حوزه خانواده به صورت حضوری در مراکز

2-جذب کارشناسان متعهد و متخصص و با تجربه برای ارائه خدمات مشاوره بصورت فردی و گروهی درحوزه‌ هاي تحکیم خانواده در مراکز

3- تشكيل گروه های تخصصی متشكل از متخصصين و مجربین واسطه گری ازدواج

4- تشكيل گروه های حکمیت طلاق متشكل از متخصصين و مجربین

5- اعزام تیم های تخصصی مشاوره به مناطق و جامعه هدف با اولویت محلات آسیب دیده

6- ارتباط وانعقاد تفاهم همكاري با مدارس، محيط ‌هاي كار براي انجام مداخله‌هاي مشاوره‌اي وارتقاي سلامت افراد وخانواده ها

7-شناسایی و معرفی واجدین شرایط عضویت در شبکه واسطین خیر

8-تشکیل شبکه رابطین مراکز از بین مدیران اجتماعی پایگاه ها ، حوزه ها ، مدیران محلات و معتمدین توانمند با هدف شناسایی و ارجاع افراد نیازمند به خدمات مراکز

9-ارائه خدمات مشاوره ای و آموزشی در سطح پایگاه و حوزه ها با بهره گیری از ظرفیت مراکز مشاوره خانواده

با توجه به اینکه یکی از گامهای راه اندازی مراکز مشاوره خانواده مهر (مرحله دوم توانمندسازی مدیر مرکز و میر فنی این مراکز) برگزاری دوره توانمند سازی می باشد، لذا دوره جامع آموزشی مختص مدیران مراکز و مدیران فنی مراکز مشاوره خانواده مهر به همراه مدیران جمعیت معاونت اجتماعی استان در اواخر دی ماه با همین عنوان در حال برگزاری می باشد.

خواهشمند است هماهنگ فرمائید مدیر جمعیت استان به همراه مدیر مرکز و مدیر فنی مراکز در  لینک زیر عضو شوند تا در جریان مراحل دوره قرار گیرند:

https://eitaa.com/khanevadehmehr_ir

دسته بندی